Paula Ferrer: “és l’hora de treballar per viure i no viure per treballar”

Negueruela: “Som líders en creixement econòmic i d’ocupació, ara toca seguir millorant les condicions laborals”.

Paula Ferrer: “Hem de canviar de paradigma, ara toca començar a treballar per viure i no viure per treballar”.

Ana Juan: “Ja podem néixer i morir a Formentera”.

Els socialistes de Formentera van celebrar ahir a la nit el seu acte electoral a Sant Ferran per parlar de les seves propostes, visió i feina feta en matèria econòmica i laboral. Amb la presència den Iago Negueruela, conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Ana Juan, candidata a la presidència del Consell i Paula Ferrer, número 5 de la llista socialista, han posat en valor la feina feta i les línies de futur de la socialdemocràcia balear.

La candidata al Consell Ana Juan, en la seva intervenció ha valorat positivament “la creació de la nova residència gràcies a la bona entesa amb el Govern de les Illes Balears” i, malgrat això volen “defugir de grans infraestructures”, s’ha comrpomès a “ampliar la residència perquè tots els majors formenterers puguin tenir a la familia a prop de ca seua”.

Iago Negueruela ha remarcat que durant la pandèmia van posar per davant la salut de les persones i que així, “van protegir millor l’economia i la prova va ser que vam ser els primers en sortir de la crisi”. “Hem demostrat” ha dit, “que gestionam millor l’economia que el PP, que tots els seus mantres han caigut i que no els ha quedat altra que resuscitar a ETA.

Així doncs, ha fet un repàs als Ertes, a com van prohibir acomiadar treballadors, a les ajudes a empreses per valor de 860 milions que van evitar un desplome del PIB i a com han millorat convenis laborals un 25%, les apujades del SMI i pensions, sense oblidar la reforma laboral i els fixos discontinus.

D’altra banda, ha destacat la importància que el seu model cerca “un equilibri just, apujar salaris, guanyar en drets i redistribuir la riquesa com a senda de creixement”.

Paula Ferrer, s’ha encarregat de fer valer el treball conjunt amb els sindicats per donar un millor servei als ciutadans al temps que avançam en drets i llibertats. En aques sentit, ha recordat que “hem implantat la carrera professional perquè tenguin un salari més alt i puguin desenvolupar un projecte de vida a Formentera”.

De la mateixa manera, s’ha compromès a “continuar avançant amb la implantació del teletreball, per garantir el poder conciliar sense haver de cobrar menys perquè et vegis obligada a demanar reduccions de jornada”, “no pot ser que per ser donar acabis cobrant menys sous”.

Finalment, ha valorat positivament la mesa negociadora per implantar a tota la societat la jornada laboral de 4 dies per setmana.

Reunió amb els sindicats

Iago Negueruela, conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball i Paula Ferrer, número 5 de la llista socialista al Consell de Formentera, han convocat al tots els sindicats majoritaris de l’administració pública, l’Hospital i Prezero, per tal de recollir les impressions i demandes de les agrupacions. L’objectiu d’aquestes reunions ha dit Ferrer és “elaborar conjuntament les propostes programàtiques pels propers 4 anys en matèria de drets laborals i recursos humans”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *