01

Programa electoral

Una societat que cuida a tothom

Cap a l’equilibri social

Sanitat

Un dels nostres grans pilars de l’estat del benestar

La pandèmia ens ha deixat ben clar que Formentera ha de tenir una sanitat pública, de qualitat i dimensionada a la nostra realitat. Hem avançat amb el 061, hem recuperat el servei d’hemodiàlisi i hem ampliat la cartera de serveis. Sempre ens trobarem avançant  perquè la sanitat arribi a tothom, defensarem els drets essencials i que es mantengui com a servei públic i gratuït.   

Benestar social

L’acompanyament en els moments difícils

La pandèmia ens ha deixat clar que hem de tenir uns serveis socials forts i ben dotats. Aquests servei és un dels pilars de la societat del benestar. Hem avançat en la posada en marxa de la residència, l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat en la pandèmia, hem creat el Servei d’Atenció a la Diversitat Sexual, en definitiva, donar resposta a la diversitat social i vetllar per una societat equilibrada i saludable.

Administració i ciutadania

Àgil, propera i participativa

L’administració està i ha d’estar al servei de les persones. La nostra administració necessita un salt qualitatiu. Hem de posar la ciutadania al centre del servei, tot fent més accessible, propera i transparent l’administració.   

Funció pública i rrhh

Una administració eficient

La consolidació de lloc públics de feina de qualitat ha de revertir en la millora de la  qualitat en la prestació de serveis a la ciutadania. Per això, hem de seguir avançant en la consolidació de la carrera professional i el procés d’estabilització del personal del Consell de Formentera.