Candidata

Presentació Ana Juan, candidata de l’Agrupació Insular de Formentera – PSIB-PSOE

“No és moment de grans infraestructures, és el moment del dia a dia i dels detalls. Caminam cap a l’equilibri”

Vaig néixer el 18 de febrer de 1971 a Formentera, on he viscut sempre. Formentera, el lloc que m’ha vist créixer i ha vist créixer els meus dos fills, als quals he dedicat bona part de la meva vida i als quals he transmès l’amor a Formentera, la nostra illa que hem de cuidar. Vaig deixar d’estudiar molt jove, als 19 anys, quan van néixer els meus fills. Quan ja van ser independents, vaig recuperar la faceta d’estudiant i vaig cursar Tècnic Sociosanitari i Tècnic en Cures Auxiliars d’infermeria.

El meu interès per la política comença de jove. Sempre m’he sentit identificada amb els valors socialistes, el 2009 començo a militar al Partit Socialista de Formentera. No puc oblidar el meu compromís amb les societats civils, he col·laborat amb les APIMAS, he estat presidenta de l’APIMA de l’IES Marc Ferrer i actualment col·laboro amb Espai Dones i sóc voluntària de l’AECC.

Després d’una legislatura a l’oposició, el maig del 2019, la ciutadania de Formentera ens va atorgar als socialistes la seva confiança per formar part de l’equip de govern. La primera part de la legislatura ho vaig fer com a vicepresidenta i consellera de Comerç, Majors i Emprenedoria i des del 15 d’octubre del 2021, com a presidenta del Consell.

En aquest temps, els socialistes de Formentera hem demostrat capacitat de gestió, implicació i compromís amb la ciutadania i afrontar amb valentia els problemes de l’illa. Mantenim ferm el nostre compromís amb les persones, volem continuar sent l’opció propera, la que escolta, dialoga i cerca solucions als problemes de la gent. Som una força d’esquerres, amb ideals d’esquerra i que tenen com a prioritat les polítiques socials i mediambientals enfocades als nostres residents.