“Impulsarem l’ordenació i regulació de la zona industrial”

Ana Juan: “El polígon industrial no dona sortida a tota la demanda de sol, l’ampliarem si la societat ho vol”.

Els socialistes de Formentera ahir a Can Rafal en St. Francesc, van transmetre als veïns de la localitat el programa que volen sometre a la voluntat popular el pròxim 28 de maig. En aquest sentit, Ana Juan va defensar que “la fortalesa del nostre projecte neix del diàleg i el consens amb la societat per dur-lo endavant”.

         La candidata a la presidència del Conesll, va destacar la idea de la necessitat de “reacondicionar, embellir i ampliar, si és necessari, el polígon industrial”, “fomentar l’economia circular i el producte km0 per tancar el cercle productiu, diversificar la nostra economia, ajudar els pagesos i augmentar els punts  de venta dels seus productes”.

         De la mateixa manera, va anunciar la peatonalització de part del Carrer Antoni Blanc i Santa Maria, “la reordenació i revisió de llicències d’activitats, l’ocupació de la via pública i ser justos amb tots els comerços i els ciutadans”.

         Per la seva banda, Raquel Guasch va anunciar que “la pròxima legislatura ja es podran iniciar la rehabilitació i museografia de Can Ramon”, que “ja hem aconseguit 200000 euros per Sa Senieta” i que “el PSOE sempre recolzarà i donarà suport a l’OCB, una entitat consultiva del Consell que s’ha de dignificar i donar un espai on pugui desenvolupar la seva feina”. “Es per feines com aquestes”, va dir, “que no som una sucursal, som un partit que toca les portes que fan falta, dialoga i resol les necessitats de Formentera”.

         Paula Ferrer va recordar les “millores en les instal·lacions de la piscina, l’ampliació del gimnàs i la cesió d’espais als clubs de l’illa i a l’aire lluire, com les cistelles de basket als parcs i nel circuit de calistènia”.

         A més a més, va avançar que “les graderies del camp de futbol ja seran una realitat la pròxima legislatura, reacondicionaran l’espai del parc de patinatge per donar cabuda al club de patinatge i li donaran al club d’atletisme les instal·lacions que es mereixen”.

         Esteve Portas va donar un repàs a la importància de la nova contracta de residus que “donarà resposta a la realitat actual” i el “projecte de regeneració d’aigua pels regants”. També va posar en valor, “la regulació valenta de l’Estany, un indret que demanava a crits la seva preservació mediambiental”, “els nous projectes de regulació de fondejos al litoral”, “l’impuls a les energies renovables” i la “recuperació del punt net mòbil”.

         Per finalitzar, va posar l’accent en l’esport, els valors i el respecte al medi ambient. A més, va llegir un poema per parlar de la terra, les tradicions I “d’aquells primers turistes que respectaven aquesta illa”.

“La reordenació i revisió de llicències d’activitats, l’ocupació de la via pública i ser justos amb tots els comerços i els ciutadans”.
Ana Juan

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *