Reconvertirem el cinema de Sant Francesc en un auditori i un espai escènic

Raquel Guasch: “Sant Ferran es dedicarà a les arts escèniques i musicals, l’assaig, creació i exhibició culturals i també hi haruà cabuda per als majors i jovent de l’illa”.

La número 3 de la llista socialista al Consell de Formentera, Raquel Guasch, ha explicat davant els mitjans de comunicació la sinèrgia cultural i social que vol establir entre els espais de Sant Francesc i Sant Ferran. Així doncs, ha dit que “Sant Ferran ha de ser un lloc de convivència social, cultural i educativa que es complementarà amb l’auditori i la sala escènica de Sant Francesc”.

En aquesta linia, ha assegurat que “a més dels convenis, es treuran ajuts a la creació i promoció culturals, amb l’objectiu de donar suport a  iniciatives illenques que tenguin cabuda a casa, a la vegada tenguin projecció  exterior”.

De la mateixa manera, ha transmès la seua proposta per ca ses Ferreres, “un edifici propietat del Consell Insular, ideal perquè sigui rehabilitat i destinats a accions socioformatives”.

En relació al Patrimoni, ha recordat que s’ha dimensionat de personal l’àrea, s’han obert a la ciutadania alguns dels elements més significatius, s’han declarat BICS i ara donaran un pas més enllà si governen: “Farem del Museu, a través de Can Ramon primer, la pedra angular del patrimoni cultural perquè ja tenim projecte i el següent pas serà Sa Senieta”.

Finalment, ha avançat que es durà a terme un projecte integral per als varadors de Formentera “per seguir amb les tasques de recuperació dels valors que conformen la nostra identitat”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *