Els socialistes de Formentera presenten el seu programa electoral davant el jovent de l’illa

Ana Juan: “Volem que sigueu protagonistes d’una Formentera en equilibri i pogueu  desenvolupar el vostre projecte de vida aquí”.

         En aquest marc de trobada juvenil, la candidata a la presidència del Consell ha explicat que en els quatre eixos del programa electoral del PSOE de Formentera “hi ha propostes encaminades a vosaltres perquè sabem que sou la nostra garantia de futur” i  que “és cabdal retenir el talent per enriquir la societat”.

         Per la seva banda Alvaro Villaseñor, número 4 en la llista al Consell, ha anunciat algunes de les accions que porta el partit socialista al seu programa destinades a la joventut de l’illa: “Els joves de Formentera volem participar i prendre partit en la presa de decisions, hem de contar amb espais i òrgans que facin fer valer la nostra opinió”.

         Entre les iniciatives del partit socialista, Villaseñor ha destacat l’obertura dels patis dels centres educatius amb consens amb la comunitat educativa, la dinamització d’espais ja existents com el parc de patinatge, el desplegament del “Formentera Marxa” per tota l’illa, el redisseny de l’entorn del Parc de Patinatge de Sant Francesc, un parc infantil a la Mola amb circuit saludable, l’impuls all Consell d’infància i la joventut com a òrgan de participació autogestionada o la creació d’espai d’oci jove d’autogestió”.

Presentació del programa

         A l’acte, Ana Juan ha aprofitat per presentar el programa electoral en un format de punt de llibre amb un codi QR perquè tothom pugui accedir-hi, “una eina de gestió, acció i solució per a Formentera”.

         A més, ha anunciat també que a la web www.anajuan.cat es pot consultar a partir d’ara els eixos programnàtics. Un programa, ha assegurat, dissenyat per “caminar cap a l’equilibri i defugir de grans infraestructures, ara és l’hora del dia a dia i dels detalls”

         Finalment, ha destacat que tenen “el projecte polític que necessita Formentera” i que treballaran “perquè el motor econòmic de l’illa, el turisme, enriqueixi a tota la societat, sense deixar ningú enrere”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *