Ana Juan: “Redactarem un pla Integral de recuperació de parets de pedra seca”

Ana Juan: “Farem realitat la unitat de salut bàsica de la Mola, consensuada amb els veïns”.

Els socialistes de Formentera van explicar ahir a la nit a la Casa del Poble de la Mola la seva gestió i les seves propostes que tenen per aquest poble. Ana Juan, candidata la Consell, Raquel Guasch, número 3 i Álvaro Villaseñor, número 4 han posat en valor la feina feta amb els majors, el patrimoni i el programa que ha sortit de la veu dels veins formenterers.

         Juan, en la seva intervenció, va posar en valor la labor den Miquel Costa a la casa del Poble de la Mola com a “espai de trobada social i cultural” i ha donat les gràcies als “majors per la seva bona actitud durant la pandèmia, que va fer més fàcil poder treballar per salvar-los la vida”.

         Una vegada més, va accentuar la necessitat de retornar a l’equilibri original de l’illa, deixar de créixer urbanística i tursíticament, perquè necessitam habitatges per als treballadors i per al futur dels nostres fills. En aquesta línia, ha afirmat que “no ens podem permetre el luxe de continuar amb aquesta dinàmica” i que “hi ha hagut molta bonança econòmica, però no ha repercutit en la majoria de les famílies, perquè n’hi ha moltes que han passat penúries”.

         A més a més, va posar l’accent en la nova contracta de fems que des de 2007 “ja no responia a la realitat actual”, i que la nova “s’adequa a l’economia circular, el tractament de residus amb la recollida de la cinquena fracció”.    

         En aquesta línia, va destacar la construcció d’una planta de tractament d’orgànica i RCDs, a més de tornar a posar en funcionament la deixalleria mòbil.

         A més a més, va apuntar que “millorarà l’arranjament de camins perquè el ferm aguanti més el pas del temps i les inclemències climàtiques”, “construirem un parc infantil a la Mola amb un circuit saludable perquè sigui un lloc de trobada”.

         En concloure la seva intervenció, es va comprometre fer un “estudi de millora a la PM820 Per reduir la sinistralitat als punts negres i perquè tengui un carril bici segregat i competitiu amb el trànsit rodat”.

 Per la seva banda, Raquel Guasch va anunciar que Ca Ses Ferreres “ja te una partida de 600000 euros de fons europeus i la CAIB per rehabilitar i conservar aquest espai” i que “el poble de la Mola decidirà si vol que s’hi ubiqui un Observatori astronòmic”.

         De qualitat democràtica va parlar Villaseñor i va posar èmfasi en el teixit asssociatiu de l’illa, la participació ciutadana i la necessitat de “donar-li un impuls i dinamitzar-la perquè sigui una vertadera ferramenta democràtica”.

         De la mateixa manera, va anunciar la intenció de crear la figura de “conseller delegat de poble per atendre les necessitats, demandes dels veïns, millorar la comunicació i la participació”.

         Finalment, es va dirigir als majors per destacar la seva “font de sabiduria, experiència i coneixement” i els va dir que “és de justícia retornar-vos tot el que vos mereixeu i que aquest retorn vindrà de la mà dels socialistes”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *