Ana Juan presenta una campanya “cap a l’equilibri” de Formentera

Ana Juan: “Ens hem de plantejar com a societat que ha arribat l’hora d’aturar l’augment de places turístiques a la nostra illa”.

Aquest matí els socialistes de Formentera han presentat la campanya electoral davant els periodistes i mitjans de comunicació de l’illa.

En la tertúlia, Ana Juan, Rafael Ramírez i Raquel Guasch han explicat breument els eixos fonamentals del programa del PSIB-PSOE formenterer: equilibri social, econòmic, cultural i territorial.

El tema que ha capitalitzat l’acte ha set l’equilibri territorial, l’accés a l’habitatge i el creixement turístic i poblacional de l’illa. En aquest sentit, els socialistes han posat en valor la llei turística aprovada pel govern de les Illes Balears i la congelació de 3500 places a l’illa.

En aquesta línia, Ana Juan ha declarat que “Formentera en els propers quatre anys ha de decidir com realitzar el camí cap a l’equilibri”. A més a més, ha defensat que “s’haurà de modificar el PTI de 2010 per frenar el creixement turístic”. Ha insistit que serà un debat compartit en què haurem de plantejar el model social que es vol.

Per la seva banda, Rafael Ramírez ha afirmat que “la realitat que s’imposa en l’actualitat evidencia ja mancances estructurals d’habitatge i recursos humans” i “que és impensable que la solució vingui de la ma de continuar creixent si realment volem un equilibri social, econòmic i territorial”.

Finalment, Àlvaro Villaseñor, número quatre de la llista, ha avançat una trobada amb els joves de l’illa, dilluns que ve a les 19h de la tarda a la taberna “Irish” de Sant Ferran.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *