Ana Juan: “Formentera liderarà les polítiques d’habitatge coordinant l’acció de la altres administracions”

La candidata socialista a revalidar la presidència del Consell Insular de Formentera, Ana Juan, ha avançat en la entrevista d’avui matí a la televisió pública de les Illes Balears, IB3 TV, que “com administració més propera a la ciutadania, l’administració liderarà les polítiques d’habitatge coordinant l’acció de la altres administracions”

En aquest sentit, la líder socialista ha declarat que “Els socialistes apostam per mesures valentes en habitatge, per modificar el Pla territorial Insular que faciliti sol per habitatges a preu taxat. A més a més, ha afirmat que “durant aquesta legislatura hem ofert les primeres ajudes al lloguer de la història del Conselli i hem obert una oficina d’habitatge.

         En aquesta línia, ha assegurat que “a l’inici de la propera legislatura entrarà en vigor el reglament que generarà seguretat en el mercat de lloguer per tot l’any, donant incentius i garanties als propietaris i un preu accessible per als llogaters”.

         Així doncs, ha continuat dient que Formentera no pot créixer més turísticament i que “hem de treballar per diversificar i perquè el turisme de qualitat sigui aquell que respecti el medi ambient i el que respecta l’illa”.

         La candidata Ana Juan ha fet un repàs a la legislatura i ha destacat que “malgrat la pandèmia, ha estat una legislatura bona per a Formentera perquè hem  demostrat capacitat de gestió i hem pogut tirar endavant projectes històrics que l’illa tenia pendents, com l’obertura de la residència  de majors, la posada en marxa del 061 permanent, el nou col·legi de Sant Ferran, la regulació de s’Estany des Peix o la nova contracta de residus”.

         Finalment, ha recordat que el partit socialista “surt a guanyar les eleccions amb un equip de persones preparat, jove i amb experiència que presenta el millor programa per a Formentera”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *