Ana  Juan: “Donarem solució a l’aparcament de la Savina, a la seguretat de la PM820 i al Carrer Gregal”

Ana Juan : “Si Governem, la millora del Carrer Gregal serà una realitat perquè hem demostrat que sabem liderar amb col·laboració amb altres administracions les millors iniciatives per Formentera”.

Els socialistes han celebrat aquesta nit a l’Hostal Bahia el seu acte de campanya dedicat a la Savina, amb la presència de la Secretària General del PSIB-PSOE i candidata a la reelecció, Francina Armengol, la candidata a la presidència del Consell Ana Juan, Rafael Ramíres i Antonio Sanz.

En aquest marc i davant els veïns, Ana Juan ha destacat  que es compromet a donar resposta a “l’embelliment i millora del carrer Gregal de la ma de les propostes del veinat”.

En aquesta línia, ha afirmat que duran endavant “un estudi de viabilitat per solucionar la manca d’aparcament”, i també s’ha compromès a posar en marxa “un bus llançadora des de Sant Francesc a la Savina, amb freqüències competitives perquè els ciutadans de Formentera puguin moure’s, a la vegada que descongestionar el nucli urbà”.

D’altra banda, ha dit que faran un “estudi de millora i seguritat  de la PM820 i una intervenció urgent per solucionar als punts d’alta sinestralitat”, al temps que ha assegurat que “signaran un nou conveni de carreteres”.

La candidata al Consell no s’ha oblidat dels més petits i els ha promès que “millorará el parc de la Savina”. Tampoc s’ha oblidat de la història de Formentera i ha centrat l’atenció a  la Colònia Penitenciària de la Savina i ha recordat que s’ha avançat amb un estudi arqueològic, amb tasques d’inbvestigació de l’espai i amb la redacció d’un projecte per convertir l’espai de memòria que Formentera mereix, tot això agilitzarà la intervenció a l’indret”.

Finalment ha posat en valor el programa electoral dels socialistes, “fruit del diàleg i consens amb les associacions i veïns de l’illa”, “un contracte” ha dit “per continuar liderant i coordinant les diferents administracions, per tal de solucionar els problemes reals de l’illa”.

Francina Armengol

La Secretària General del PSIB-PSOE, presidenta del Govern de les Illes Balears i candidata a la reelecció, Francina Armengol, ha defensat que “els socialistes sabem què necessita Formentera per a continuar avançant i només nosaltres podem garantir més i millors serveis públics, més igualtat i més cohesió social”. “Des del cap i el cor, amb il·lusió i empatia vos deman la confiança necessària perquè el 28 de maig Ana Juan pugui continuar sent la presidenta del Consell de Formentera i jo presidenta del Govern de les Illes Balears”.

A més a més, la socialista ha repassat algunes de les propostes electorals del PSIB-PSOE com poden ser la implantació de la jornada de 4 dies, deduccions fiscals pels propietaris que lloguin l’habitatge a un preu assequible, que les famílies amb dos fills tinguin els mateixos drets que una família nombrosa, més habitatge públic, combatre la solitud no desitjada a través de polítiques creïn una xarxa social, diversificar l’economia o apostar per l’educació, la ciència i la innovació, entre d’altres.

"Els socialistes sabem què necessita Formentera per a continuar avançant i només nosaltres podem garantir més i millors serveis públics, més igualtat i més cohesió social”.

Deixeu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *